kezelések és árak

Névtelen terv (5) (1)

Hátregeneráló speciális hátmasszázs

A Hátregeneráló speciális hátmasszázs célzott kezelés a hátra és derékra, hatékonyan ellazítja és enyhíti a hátfájdalmakat, izomfeszültséget, és segít a stressz oldásában, elősegítve a teljes regenerálódást. Ajánlott azok számára, akik gyakran szenvednek hátfájdalomtól és derékfájdalomtól, és szeretnének célzott kezelést a problémás területekre.

Időtartam:

30, 60 perc

Kezelés ára:

5.000, 9.200 ft

Névtelen terv (5) (2)

Teljes test regeneráló masszázs

Ez egy átfogó kezelés, amely ellazítja az izmokat, enyhíti a stresszt és segít a test teljes regenerálódásában, miközben különös figyelmet fordít a problémás területekre is. Ez a fajta masszázs mindenki számára ajánlott, akik szeretnének ellazulni, enyhíteni a stresszt, és különös figyelmet fordítani a problémás területekre.

Időtartam:

60, 90 perc

Kezelés ára:

9.200, 12.500 ft

Névtelen terv (5) (3)

Hátregeneráló masszázs köpöllyel

A Hátregeneráló speciális hátmasszázs célzott kezelés a hátra és derékra, hatékonyan ellazítja és enyhíti a hátfájdalmakat, izomfeszültséget, és segít a stressz oldásában, elősegítve a teljes regenerálódást.  A köpölyözés vákuumot alkalmaz az érintett területeken, enyhítve az izomfeszültséget és a fájdalmat.

Időtartam:

60 perc

Kezelés ára:

10.200 ft

Névtelen terv (6) (1)

Fejfájás csillapító masszázs

Ez a masszázs serkentheti a vérkeringést, ami javítja az oxigén és tápanyagok szállítását az agyhoz, így segítve a fejfájás enyhítését és a mentális frissesség visszanyerését. Emellett nyugtató hatása elősegíti az alvás minőségének javulását és az általános stresszcsökkentést, amely hozzájárulhat az egész test és elme megújulásához.

Időtartam:

30 perc

Kezelés ára:

5.000 ft

Névtelen terv (7) (1)

Cellulitkezelés

A cellulit kezelés a masszázs olyan fajtája, amely célzottan foglalkozik a bőr alatti zsír lerakódásainak csökkentésével és az esetleges narancsbőr hatások enyhítésével. Ez a kezelés egy kombinációja a köpölyözésnek, a keringést fokozó olajos masszázsnak és a zsírégető krémmel történő fóliával való tekercselésnek. A 60 perces cellulitkezelés tartalmazza a combok és a fenék kezelését, míg a 90 perces cellulitkezelés ezeken felül a has kezelését is magában foglalja.

Időtartam:

60, 90 perc

Kezelés ára:

9.500, 12.500 ft

Névtelen terv (5) (4)

Részmasszázs (láb, kar)

A láb és kar részmasszázs célzott kezelés, amely ellazítja az izmokat, enyhíti a feszültséget, és javítja a vérkeringést, így csökkentve a helyi kellemetlenségeket és elősegítve a testi relaxációt. Ideális azok számára, akiknek rohanó életükben csak 30 perce van, vagy többször szeretnének rövid, de intenzív kikapcsolódást.


Időtartam:

30 perc

Kezelés ára:

5.000 ft

kinesio-borito

Kinesio tape ragasztás

A kinesio tapasz különleges szálirányai és anyaga garantálják a kívánt eredményt. A testmozgást nem korlátozza, és anyagának köszönhetően a bőr természetes légzését is lehetővé teszi. Gyors és hatékony megoldást nyújt húzódások, hátfájás, különböző ízületi kellemetlenségek, gyulladás csökkentése, valamint a vér- és nyirokkeringés serkentése esetén is.

Időtartam:

30 perc

Kezelés ára:

3000 ft

gyermek-kinesio-borito

Kinesio tape ragasztás gyermekeknek

A kinesio tapasszal gyermekek esetében is hatásos eredményeket lehet elérni. Lúdtalp és bedőlő boka gyakran előfordul gyermekeknél és ajánlott a két problémát egyidejűleg kezelni. A talpív lesüllyedése mellett gyakran megfigyelhető, hogy a külső bokacsont lejjebb helyezkedik el. Ezzel a kezeléssel segítek kezelni és enyhíteni ezeket a problémákat.

Időtartam:

30 perc

Kezelés ára:

4.000 - 5000 ft