Bemutatkozom

A hobbim (szenvedélyem) és a hivatásom is egyben a gyógyítás.
Ezért dolgozok már 15 éve egészségügyi területen, mely időt kórházban és gyógyfürdőbe töltöttem, hogy a vendégeim otthonaiban is elérhetővé váljanak a minőségi
és szakmai alapokon nyugvó masszázskezelések.

Minden hozzám forduló (legyen az fiatal, idős vagy középkorú) kezelése mindig az egyedi igények figyelembevételével történik.
A  kezelések mindig a testi adottságokhoz és állapotokhoz mérten az egyedi igények figyelembevételével történnek.

 

Szakmai tapasztalat

Szaktudásom és a  közel 15 éves masszőri tapasztalatom segíthet Önnek, elűzni a stresszt és a feszültséget.

Legjobb eredményeimet a mozgásszervi panaszok és a sportsérülések terén értem el.
( Porckorongsérv, isiász, lumbágo. Kar – váll – hát – nyak – vádli – comb: izomfájdalmai, migrénes fejfájás, gerinc és derék fájdalmak)

Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamarai tagság.

A szolgáltatás minősége

Szakmai ismereteimet folyamatosan bővítem így garantálva a magas minőségű szolgáltatást.
Az esetleges megbetegedési gyanú(k) esetén támogatok mindenkit hogy, a megfelelő gyógyászati rendelőintézetbe, orvoshoz kerüljön.

Az izomzat és a kötőszövet masszázs közbeni tónus változásaiból egyértelműen érezhető, hogy melyik technikát mekkora erővel kell alkalmazni ahhoz, hogy Önnek a lehető legoptimálisabb kezelést nyújtsam.      

A magam részéről megpróbálom mindig a középutat választani amit az úgynevezett “kellemes fájdalom” kategóriába sorolnék.

Hogyan teheti oldottabbá, nyugodtabbá a légkört a masszázshoz:

A masszázshoz előkészítheti a saját lepedőjét, törülközőjét, takaróját ami nagyban hozzájárul a nyugodtabb, oldottabb légkörhöz.

Bátran teremtse meg az Önnek a leginkább megfelelő hangulatot pl: az erős fények és zajok kizárásával, telefonja lenémításával, kellemes zene bekapcsolásával.

Ajánlott a masszázs előtt 34 – 36 fokos szappanos zuhanyt venni, ami jó hatással van az izmok fellazítására, az általános higiéniára valamint az olajok, krémek jobb felszívódásának a biztosítására.

Szóljon bátran ismerőseinek esetleg a szomszédinak, hogy masszőrt vár így nagyobb biztonságban érezheti magát a kiszolgáltatottság érzése nélkül.